Time of Your Life

I used to think time was a thief. But you give before you take. Time is a gift. Every minute. Every second. – Alice Through The Looking Glass

Waktu adalah misteri paling besar yang ada di dunia ini. Kita ngga pernah tau berapa banyak waktu yang kita punya untuk segala sesuatu. Sering kali kita berpikir bahwa kita memiliki semua waktu di dunia, tapi waktu tidak pernah berhenti bergerak. Tanpa kita sadar, kita bahkan sudah kehilangan banyak hal. Yes, Time is a thief, and villain. But Time is also a gift. And we should enjoy every minute of it. Every second. 

You might not change the past, but you might learn something from it. – Alice Through The Looking Glass

Well, every one has a past. Every one. Selalu banyak tragedi dalam hidup kita. List-nya panjang untuk semua orang. Traumatic childhood, abusive relationship, horrific abduction. And for me, the painful launch into single motherhood. Hanya sedikit dari trauma-trauma panjang di masa lalu masing-masing orang. Ya kadang-kadang sangat tergoda untuk bisa kembali dalam waktu (I wrote about it few times here) dan melepaskan diri dari rasa sakit. Tapi kita harus menerima dan merangkul semua itu, karena tanpa itu, kita ngga akan pernah menjadi “kita” … dan kita tidak akan belajar dari pelajaran berharga yang memungkinkan kita untuk menjadi “kita” yang sekarang ini.

All will become CLEAR in the fulness of time. – Alice Through The Looking Glass

Did we having the time of our life?  We’ll never know. Begitu lah. Kita memang ngga pernah paham dengan segala hal yang terjadi dalam hidup kita sampai waktunya tiba. Selama perjalanan tersebut, all we can do is accept and move. Enjoy the time that have been given. Love. Laugh. Hard. While we still can. Because we never know how long time we still have.

Karena tanpa kita sadar, waktu (kita) pun terbatas. Dan tiba-tiba lingkaran waktu sudah penuh.

Death is what gives life meaning. To know your days are numbered and your time is short. You’d think after all this time I’d be ready. But look at me. Stretching one moment out into a thousand… just so that I can watch the snow. – Doctor Strange

———

Anyway, Time is in connection with watch. And I have 15 % discount for all the Daniel Wellington watch, like the one I wear in those photos, if you order through Daniel Wellington website, using my code “DWCHICHI” valid until December 2016. Free international shipping. 

DW itself just having a Christmas promo with 10 % discount right now, valid until 30 December 2016. So, you can have 10 % plus 15 % with using my code. Perfect for your Christmas present, I guess? Enjoy your (new) time (watch)!

14 thoughts on “Time of Your Life

  1. kata teman saya, ketidakpahaman tentang masa depan itulah yang bikin masa lalu jadi selalu keliatan lebih indah. yeah, manusia memang cuma bisa takut sama perkara yang tidak dikuasainya, sih, ya…

    1. padahal perkara yang tidak kita kuasai tuh banyak lho. hahahahahaha.
      tapi ya gitu, kadang manusia mah sok tau padahal ngga tau apa-apa, jadi kayak ngga ada takut-takutnya gitu.😛

  2. Hai Mbak Chichi, aku pembaca barumu gak sengaja nemu blognya dan suka dengan tulisan-tulisannya! Hehe, salam kenal! 😁

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s