Insomnia

Hmmmm… what you are doing when you can’t sleep while you have to sleep???

Here I am,… date with my lovely computer at 02.35 am… Damn!!! gue benci kalo lagi insomnia gue kumat. Tapi biar pun gue capek banget gara-gara photo session tadi siang tetep aja gue ga bisa tidur. Mata gue and otak gue ga mau kompromi ma kondisi badan gue. Sekarang udah tanggung buat tidur, sebentar lagi gue mesti sahur…

Gue mesti tidur nech, jam 8 pagi mesti ngantor.. Right now i would like to say I REALLY HATE MONDAY…!!! Pengen banget dech besok masih libur.. Gue lagi males banget nyelesain kerjaan-kerjaan gue.. Tapi mau bolos juga ngga mungkin. Rasa tanggung jawab gue kayaknya lebih gede dari pada keinginan gue buat bermalas-malasan… Damn! Wanna break a rule for once,… tapi kenapa ya untuk hal-hal yang kayak gitu gue ngga bisa..

Guys.. please tell me what should I to do??? Clueless neh…😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s